maanantai 9. joulukuuta 2013

Lähtötilanne

Tässä näin maanantaipäivän (heh!) kunniaksi lähtötilanne :)

Pituus: 168cm
Paino: 110,2kg
Painoindeksi: 39

Tässä aloituskuvia (toivottavasti minua ei tunnista kuvista esim asunnon takia):



Pelottaako? Pelottaa.

7 kommenttia:

  1. Tsemppiä hirmuisesti! :)) Pystyt siihen kyllä! itsekin haaveilen naisten kympistä, mutta olen tosi surkea juoksija :(

    VastaaPoista
  2. Hirveesti tsemppiä! Kyllä siihen pystyy! Olen itse painanut enimmilläni n, 87-89 kg ja pituutta on 163 cm. Painaessani n. 85 kg alotin painonpudotuksen ja kymppilähtiki. Noo sit se laihdutus jäi ja takasiha sitä tuli ja painoin kohta 79 kg. No Nyt sitte loka-marras vaihteessa alko taas pudottaminen ja nyt painan 72,6 ja noin kilo viikossa lähtee! Joskus enempi ja joskus vähempi :) Tavote puristaa jouluksi itteni 70 kiloseksi ja sit saa pari joulukiloo tulla ja tammikuun 2 pv lähtee ja kesäksi aijon painaa 60 kg :) Itse ruokavaliossa vältän hiilareita ja rasvoja. En sule kokonaanpois mut piän vähempänä :) Salaatit, kala, kana, liha ja kananmuna on aikalailla niitä mitä mää syön :) Jos herkutella haluan tai ulkona syödä niin hesen burgersalaatti paprikamajoneesilla on ykkönen! Tietty hienommissa paikoissa sit pihvi ja lämpimät kasvikset :) Toivottavasti tälläsesta kohtalotoveruuskommentista oli sulle hyötyä! Mut mun vinkit on että: jos paino tuntuu junnaavan paikallaan > älä luovuta, se vie aikaa ja ole ylipäätänsä kärsivällinen ja älä tee laihdutuksesta koko elämää. N. 3 vk menee nii totut uuteen rytmiiis ja sit et enää osaa muuten ollakkaan :) Herkkuhimotki menee sillon :)

    VastaaPoista
  3. Jään todellakin seuraamaan! Ihana löytää blogi, joka on juuri alkumetreillä :) kirjoita muuten Googleen "porin juoksukoulu", itse kesällä testasin --> TOIMII!! :)

    VastaaPoista
  4. Tainnut laihdutusinto vähän lopahtaa...

    VastaaPoista
  5. Hei kaikille. Anteeksi, etten ole päivitellyt tai aintanut kuulua itsestäni. Perheelläni on aika raskaat pari viikkoa takana; isoisä sai äkillisesti aivoinfraktin ja menehtyi 4 päivää sitten. Miehen mummun talo taas paloi maan tasalle kaksi viikkoa sitten, joten nämä tapahtumat ovat pitäneet enemmän kuin kiireisinä ja ajatuksen poissa blogista :( Lupaan kuitenkin päivittää heti kun mahdollista.

    VastaaPoista
  6. Voimia paljon Sinulle ja perheellesi! Jatkat blogin ylläpitoa sitten, kun voimavarat riittävät!

    VastaaPoista
  7. Tsemppiä!! Olet rohkea nainen!

    VastaaPoista